Midsommar 2021

MIDSOMMAR 2021?

Naje, det blev för svårt!

Midsommar i år är den 26:e juni. Vill ville ju så gärna fira midsommar mer er alla igen  - I så fall den 23:e i ordningen, otroligt! Men pandemin och rekommendationer sätter stopp


Coronatider fortsätter att göra det mesta lite krångligare och mer oförutsägbart. Det var ju lite oklart med midsommar redan i fjol, med med ett gynnsamt läge i samhället och dåvarade rekommendationer om folksamlingar om max 50 personer så kunde vi ändå fira nästan som vanligt. Och utan smitta!


Nu 2021 så är restriktionerna mycket snävare, pandemin i och för sig ordentligt på väg ner i Sverige  i skrivande stund, samtidigt som ljuset i tunneln -  vaccinering -  tagit ganska bra fart. Vi hoppades att restriktioner skulle hinna lätta, men det verkar inte ske förrän i juli för privata fester om ens då.  Så vi får tyvärr ställa in det vanliga firandet, och alla hålla oss i våra mindre "bubblor". Så inget klassiskt Badvägen2- midsommarfirande 2021, det som kunde blivit den 23:e i ordningen! 


MEN vi hoppas det gör att ni alla är extra hungriga på en midsommar med oss 2022!!

Hoppas vi ses då!

Hoppas kunna få till tomahawkstyckat även
2022...

De två senaste åren har vi haft lokalproducerat och tomahawk styckat kött, och vi hoppas kunna få till det lika bra i år. Sous vide följt av en riktig turbogrill gjorde det riktigt gott!

Ingen sommar utan sill!

Matjessill är förstås ett måste till lunchen! Men alla era medhavda spännande sillar som vi får prova är som alltid jättespännande!

Ingen sommar utan lite bubbel också!

Toms lite hemliga bubbeltradition står sig! (ok, kanske inte så hemlig längre men vad gör det)

Några glimtar från tidigare somrar

 
 
 
 

Maila tex med formuläret här intill, eller bara skicka ett mail till

tom.manelius@gmail.com